GLOBAL-TUR

Т: (+373 22) 92-97-37
М: (+3736) 96-011-96

Odihna la mare > Ukraina > Crimeia >

Baza de odihna "Casa mare" - Solnecinogorskoe

Localitatea Solnecinogorscoie este amplasata la poalele muntelui Sundiuras, mai la sud de or. Sudac si in partea de sud – est a Crimeiei. Ea se afla la est de or. Alusta, la kilometrul 23 a soselei spre Sudac. Aici puteti vizita bogatia monumentelor naturii si a istoriei Crimeiei, religiei si culturii, multe din ele avand semnificatie internationala, muzee interesante si galerii de arta, excursii si calatorii interesante, diferite forme de agrement, bai de namol, ape minerale termale,lansafturi de o frumusete rara. Aici puteti gasi o multime de cafenele confortabile, baruri si discoteci, iar frumusetea naturii va vor face odihna dumneavoastra in Solnecinogorsc placuta si de neuitat.

Solnecinogorscoe da posibilitate de a se odihni, persoanelor care doresc sa se indeparteze de
la desertaciunile civiliaztiei. Preturile accesibile si locurile interesante din aceasta zona contribue la o odihna cit mai agreabila si atragatoare. Conditiile de trai pe care vi le propunem noi in aceasta zona turistica constau dintr-o casa de piatra din trei etaje construita sub forma de baza de odihna. La fiecare 3-4 camere este cate o baie si un veceu. Apa calda aveti la dispozitie toata ziua. Fiecare camera este dotata cu mobilier necesar. Exista si camere de tip "lux". Pe teritoriu se afla ospataria unde hranesc foarte bine cu mancare traditionala moldoveneasca. Distanta pana la mare este aproximativ de 10-15 minute de mers pe jos.

Pentru sezonul verii 2014, va propunem urmatoarele preturi: 1900 lei(7 zile), care include transportul si cazarea si 2800 lei(7 zile), care include transportul, cazarea si mincarea. In luna iunie avem reducere de 250 lei.
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

imageCursuri valutare BNM

PogodaПодробнее >>>