GLOBAL-TUR

Chisinău
022-92-97-37
069-176-098


Bălți
023-165-481
079-631-771

Odihna la mare >

Turcia

Turcia - nu e doar plaje mari intre patru mări, dar, de asemenea, Istanbulul minunat cu Moscheea Albastră și Palatul Topkapi, izvoare termale calde din Yalova și alba ca zăpada Pamukkale, manastirile din Capadocia, schi la munte și cumpărături.

Turcia e în primul rând o ţară frumoasă, care impresionează prin natura, flora sa, cu plaje de nisip fin, înconjurate de păduri şi reliefuri muntoase, expuse în razele unui soare blând şi frumos. Şi desigur 4 mări care înconjoară ţărmul Turciei sunt înalt apreciate pentru apele lor cristaline. Conform datelor UNESCO, Marea Mediteraneană la ţărmurile Turciei se consideră una din cele mai ecologic pure în lume.

Pe lângă hoteluri de cel mai înalt confort, în Turcia puteţi găsi terenuri de golf, de fotbal, pentru plimbări călare, toate de clasă înaltă şi la preţuri rezonabile. Mai mult chiar! Cine romantice, cu lumânări, frumuseţea nopţii de vară şi zorii întâlniţi pe un iaht… ce poate fi mai frumos decât odihna în Turcia?

În multe hoteluri din Turcia, în special pentru femei, se poate trece cursul de talasoterapie, care va revigora organismul şi simţurile, subliniind totodată frumuseţea corpului. Iar bărbaţii vor găsi o bucătărie variată şi toate conditiile pentru practicarea sporturilor. Cei mai mici mereu vor avea ocupaţie în mini cluburi, cu diverse activităţi şi jocuri. Fiecare poate găsi plăcerea personală într-o vacanţă în Turcia.
Сele mai importatnte statiuni din Turcia sunt Alanya, Antalya, Belek, Bodrum, Kemer, Kusadasi, Pamukkale si Side.


Cursuri valutare BNM

PogodaПодробнее >>>

Т: (+373 22) 92-97-37; М: (+3736) 96-011-96
© 2021 GLOBAL-TUR, Agentia de turism.